"Българското наследство" ООД

Созопол

Созопол

Созопол южната крепостна стена

Българското наследство

Българското наследство

Българското наследство България се нарежда на призовото трето място по културно-историческо наследство в Европа. По брой и разнообразие на културно-исторически паметници пред нас са само Италия и Гърция. За съжаление съкровищницата България остава далеч назад по популярност от средиземноморските държави, въпреки че е земя на много култури и цивилизации - праисторическата, древно-гръцката, римската, древнотракийската, византийската и българската.

Сувенирните медали

Сувенирните медали

Сувенирните медали Сувенирния медал е съставен от изключително висококачествени материали, който гарантират неговото дълго запазване и съхранение.Съдържанието на металите в предлаганите медали за разлика от ''позлатените'' (поцинковани), не позволяват промяната на цвета и окисляването им.Медалите и машините са предварително изработени от нас.Те са без аналог в Европа и света, и са с изцяло авторски дизайн на „ Българското наследство” ООД. Големината на монетата е 32 мм в диаметър, 2.22 мм дебелина и тегло около 13 грама

Вендинг-автомата

Вендинг-автомата

Вендинг-автомата Вендинг – автомата има съвременен дизайн и стабилна конструкция.Устойчив е на природни влияния – дъжд, студ, сняг и пряко излагане на слънце.Размерите на вендинг автомата са: височина 1,55 м., широчина – 0,57 м., дълбочина – 0,51 м. Основата на вендинг автомата е 0,40 м х 0,40 м(площ на съоръжение по-малко от 0,5кв.м.).Разход на Ел. Енергия около 40W на час,приемащ монети по 0.10лв.,0.20лв.,0.50лв.,1.00лв. и банкноти по 2лв.,5лв.,10лв. и връща съответното ресто.Всеки автомат е с подходящ дизайн за обектаМедалите закупени от автомата остават дълготраен спомен за всеки един посетител решил да посети културно-историческата забележителност.

Нашите предложения
Аладжа манастир е най-известният средновековен скален манастир по...
Една от най-емблематичните средновековни църкви във Велико Търново е храм...
Клисурският манастир 'Св. св. Кирил и Методий' се намира в подножието на...
За чудотворната Бачковска икона "Света Богородица" от столетия се говори, че...
Лъвската глава представлява интересна каменна пирамида, оформена сред...
Националният исторически музей e eдин от най-големите и богати исторически...
Варненският археологически музей е основан през 1887 г. от братята Карел и...
*** Машината не е активна - медали само по заявка ! Лозенец, като...